Activitats

Itineraris guiats

Per tal que els usuaris dels Parcs Naturals puguin conèixer i apreciar els valors del seu entorn més proper, hem dissenyat una sèrie de recorreguts guiats per a grups.

La majoria d'itineraris han estat dissenyats dins de l'àmbit del Parc de la Serralada de Marina.

En els recorreguts es fan explicacions sobre la fauna, flora i el patrimoni històric que trobem al llarg dels recorreguts.
Itineraris | Demaneu informació

Taller de caixes-niu

L'activitat consisteix en la construcció d'una caixa-niu per potenciar alguna de les espècies faunís- tiques que poden tenir dificultats per trobar indrets on niar.

Els participants cons- trueixen ells mateixos les caixes-niu, assessorats per personal expert de la nostra entitat.

També s'explican diferents aspectes relacionats amb la biologia de l'espècie a potenciar i l'interès i objectius de la campanya de construcció i col·locació de les caixes-niu.

Les persones interessades poden col·laborar amb la col·locació de les caixes-niu i fer el seguiment de les mateixes.
Demaneu informació

Nit d'estels

Els participants poden observar amb telescopi la lluna i localitzar diverses constel·lcions, planetes i satèl·lits.

També fem un resum de la història de l'astronomia i el relat de llegendes relacionades amb alguns dels personatges mitològics representats per les constel·lacions prèviament visualitzades.

Hem organitzat nits d'estels per als Ajuntaments de Montcada i Reixac i Badalona, i pels Parcs Naturals de la Serralada de Marina, Serralada Litoral, Montnegre Corredor i Sant Llorenç de Munt.

Organitzem nits d'estels per a grups.
Demaneu informació

Educació ambiental

Activitats per a grups escolar: Campanya es- colar "Viu el Parc" amb visita a l'aula i sortida a l'espai natural més proper.

Campanyes de reforesta- ció, itineraris per a grups escolars i de casals.

Activitats per a tots els públics: Festes matinals adreçades a grups familiars en diferents Parcs Naturals com el Parc de la Serralada de Marina, Serralada Litoral, Montnegre Corredor, Castell de Montesquiui l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.
Demaneu informació

Viatges

Tots els viatges i sortides es realitzen en col·la- boració amb grups locals que duen a terme activitats sostenibles i que garanteixen la conser- vació dels valors d'aquests espais naturals. Part de les aportacions dels visi- tants contribuiran a finançar aquestes activitats.

Sortides guiades per conèixer diferents espais naturals de la península Ibèrica: Montfragüe, Parc Natural de la Sierra de Andújar, Parque de Doñana, Sierra de la Culebra, Parque Nacional de Cabañeros.

Sortides guiades per conèixer diferents espais naturals de Catalunya: Serra del Cadí, Massís de les Gavarres, Massís de l'Albera, Massís del Montgrí, Parc Natural del Montseny, Parc de la Serralada de Marina, Parc de la Serralada Litoral, Parc del Montnegre-Corredor, Parc Natural de Sant Llorenç de Munt.
Demaneu informació

 Avís legal
ACER-ASSOCIACIÓ