Visita al Turó de Montcada

Dijous 10 de desembre de 2015.

Estudiants de 2n curs i darrer del cicle formatiu de grau superior en gestió forestal i medi natural de l'Institut Rubió i Tudurí, Escola de Jardineria ens han acompanyat avui a la vista al Turó de Montcada.

Na Montse López, biòloga i Cap de projectes de l’entitat ACER ha dirigit la sortida i ha explicat entre d’altres les actuacions que es realitza des de l’entitat per donar a conèixer els valors naturals dels espais naturals protegits i els projectes que tenim en marxa.

Ha presentat el Pla d’Ús Públic del Turó de Montcada, on l’empresa propietària dels terrenys LAFARGE ha realitzat una inversió important per a la restauració i conservació d’aquest espai natural protegit, inclòs dins del Parc Natural de la Serra de Collserola des de l’any 2010.

També ha explicat l’Acord de Custòdia que l’empresa LAFARGE i ACER van signar i pel qual l’entitat ACER orienta i assessora a la propietat en tot el concernent amb la gestió de la biodiversitat, conservació del medi natural, ajudes a la millora de la finca i gestió de l’ús públic i la realització d’activitats educatives.

Totes les actuacions que es realitzin seran consensuades amb l’Òrgan Gestor del Parc Natural de la Serra de Collserola.

FOTOS

 
ACER-ASSOCIACIÓ