Festa escolar Viu el parc als Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix.

Els dies 24, 25 i 26 de novembre s’ha cele- brat la festa escolar Viu el parc al Conjunt Monumental d’Olèrdola.

Un total de 21 escoles, dels muni- cipis d’Avinyonet del Penedès, Begues, Canyelles, Castelldefels, Gavà, Les Roquetes (Sant Pere de Ribes), Moja (Olèrdola), Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú, han participat a la campanya escolar d’enguany.

La campanya escolar Viu el parc consta de dues fases, la primera fase un monitor expert i coneixedor dels espais naturals ha visitat 42 aules per explicar què és un parc natural i conscienciar als alumnes de la importància de conservar i protegir aquests espais, així com la normativa i recomanacions per visitar-los.

A la segona fase 963 alumnes han realitzat una sortida conjunta per apropar-se a l’entorn natural i gaudir de diverses activitats per adquirir coneixements de flora, fauna i territori.

Les activitats de natura han estat a càrrec d'ACER, jocs d'enginy de Guixot de 8, fes la mascota del parc amb material de Jumping Clay i l'actuació de cloenda de Rah-mon Roma.

La campanya Viu el parc està organitzada per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i gestionada per l'entitat ACER.

El primer dia va ser un mati fred i el sol una mica tímid, els següents dos dies van ser més càlids.

 
ACER-ASSOCIACIÓ